Partnerzy

Wyszukiwarka

Lifestyle
Kulinarna podróż w przeszłość

Restauracja Fisherman już za kilkanaście dni zamieni się w wehikuł czasu, w którym uczestnicy kolacji degustacyjnej przeniosą się do PRL-u.

Redakcja
2025-01-27
1 minuta czytania

Restauracja Fisherman już za kilkanaście dni zamieni się w wehikuł czasu, w którym uczestnicy kolacji degustacyjnej przeniosą się do PRL-u.

Kotlet z jajka, ryba w galarecie, fasolka po bretońsku, czy sztufada wołowa w sosie kurkowym – to tylko niektóre dania, które będzie można skosztować już 21 lutego podczas specjalnie zorganizowanego wydarzenia o wymownej nazwie: PRL 2.0 na miarę Michelin.

O wrażenia kulinarne zadba kilku wyjątkowych kucharzy: Rafał Koziorzemski (Fisherman), Tomasz Purol (White Marlin), Artur Skotarczyk (Muga), Marcin Popielarz (BQL) oraz Marek Moskwa (Cremo).

Ta sentymentalna podróż po smakach odbędzie się 21 lutego w restauracji Fisherman, a cena wstępu wynosi 499 zł (zawiera: menu + wino + nalewki). Rezerwacji można dokonywać telefonicznie: 58 520 48 62 lub mailowo: emilia.gora@gmail.com.

Patronem tej kolacji degustacyjnej jest Express Biznesu.

Reklama na portalu expressbiznesu.plReklama na portalu expressbiznesu.pl