Za zmysł smaku odpowiadał Szef Kuchni Restauracji Modern Patryk Pollak-kucharz z wieloletnim doświadczeniem zdobytym w najlepszych polskich restauracjach, który zaserwował przybyłym Gościom rozmaite potrawy składające się m.in. z ryb, owoców morza, kolorowych sałat czy słodkich deserów. Za zmysł węchu odpowiadał sommelier Przemysław Gwardzik właściciel pracowni Red Wine&Whisky, który podczas swojej prelekcji nauczył Gości wąchania i […]
Redakcja
2019-01-22
1 minuta czytania
Za zmysł smaku odpowiadał Szef Kuchni Restauracji Modern Patryk Pollak-kucharz z wieloletnim doświadczeniem zdobytym w najlepszych polskich restauracjach, który zaserwował przybyłym Gościom rozmaite potrawy składające się m.in. z ryb, owoców morza, kolorowych sałat czy słodkich deserów.
Za zmysł węchu odpowiadał sommelier Przemysław Gwardzik właściciel pracowni Red Wine&Whisky, który podczas swojej prelekcji nauczył Gości wąchania i smakowania win z rozmaitych zakątków świata.
Zmysł wzroku oszukał Bartosz MAGO Szubert – uczestnik popularnego programu telewizyjnego Mam Talent, który przed przybyłymi Gośćmi dokonał pokazu iluzji.
Zmysł słuchu uruchomiła Ewelina POBLO Pobłocka finalistka programu telewizyjnego The Voice of Poland, która zaśpiewała podczas tego wieczoru. Zmysł dotyku poruszyła Patrycja Brendler – projektantka wysokiej jakości biżuterii z naturalnych kamieni.