Szef Cukierni Hotelu Haffner kapitanem polskiej reprezentacji
W styczniu odbyły się największe w Europie – Lodowe Mistrzostwa Świata Coppa del Mondo della Galateria 2020 podczas których wystąpiło jedenaście ekip, z różnych zakątków świata m.in. z Argentyny, Francji, Hiszpanii, Japonii, Kolumbii, Malezji, Meksyku, Niemiec, Singapuru, Włoch, a także z Polski. W skład Polskiej reprezentacji weszli Aleksandra Sowa-Trzebiańska, Grzegorz Radajewicz, Maciej Pięta, Robert Burkat […]
Redakcja
2020-01-21
1 minuta czytania
W styczniu odbyły się największe w Europie – Lodowe Mistrzostwa Świata Coppa del Mondo della Galateria 2020 podczas których wystąpiło jedenaście ekip, z różnych zakątków świata m.in. z Argentyny, Francji, Hiszpanii, Japonii, Kolumbii, Malezji, Meksyku, Niemiec, Singapuru, Włoch, a także z Polski. W skład Polskiej reprezentacji weszli Aleksandra Sowa-Trzebiańska, Grzegorz Radajewicz, Maciej Pięta, Robert Burkat oraz Michał Wiśniewski – Konsultant technologiczny Past Creation, szkoleniowiec, miłośnik cukiernictwa oraz dobrych produktów, Mistrz Polski Cukierników i przede wszystkim Szef Cukierni Hotelu Haffner.
„Jesteśmy bardzo dumni, że to właśnie Michał znalazł się wśród najbardziej utalentowanych osób na świecie, reprezentując Polskę i Hotel Haffner podczas zawodów Coppa del Mondo della Galateria 2020. Cieszmy się, że to właśnie nasi goście mogą na co dzień kosztować jego ciast i tortów w sopockiej cukierni Hotelu Haffner”