Partnerzy

Wyszukiwarka

Lifestyle
Nowy koncept restauracyjny

W przestrzeni Deo Plaza na gdańskiej Wyspie Spichrzów zostanie zrealizowany nowy koncept restauracyjny pod nazwą Słony Spichlerz – Restaurant Market. Lokal oferować będzie najciekawsze propozycje, przygotowane przez szefów kuchni 11 rozpoznawalnych restauracji. Główną ideą Słonego Spichlerza jest chęć stworzenia gastronomicznego serca w Gdańsku, w starannie zaaranżowanym wnętrzu, z doskonałą lokalizacją i wysoką jakością dań. Inwestor […]

Redakcja
2018-01-17
2 minuty czytania

W przestrzeni Deo Plaza na gdańskiej Wyspie Spichrzów zostanie zrealizowany nowy koncept restauracyjny pod nazwą Słony Spichlerz – Restaurant Market. Lokal oferować będzie najciekawsze propozycje, przygotowane przez szefów kuchni 11 rozpoznawalnych restauracji.

Główną ideą Słonego Spichlerza jest chęć stworzenia gastronomicznego serca w Gdańsku, w starannie zaaranżowanym wnętrzu, z doskonałą lokalizacją i wysoką jakością dań. Inwestor podkreśla, że Restaurant Market ma oferować możliwość odbycia kulinarnej podróży po zróżnicowanych smakach w najbardziej atrakcyjnym obiekcie Gdańska. Słony Spichlerz skierowany jest do osób szukających korzystnej cenowo, a jednocześnie atrakcyjnej smakowo oferty.

 Całość projektu skupia się na tworzeniu nowej jakości w trójmiejskiej i nie tylko gastronomii. Po raz pierwszy łączymy w jednym miejscu wielu doświadczonych restauratorów i szefów kuchni oraz wypracowane przez nich autorskie smaki – informuje Krzysztof Jancen, współodpowiedzialny za kreację i wdrażanie koncepcji obiektu.

Operatorzy konceptu stawiają także na wyjątkowe wnętrze, które ma pomieścić łącznie ponad 300 osób z uwzględnieniem ogródków – letniego i całorocznego na przestrzeni ok 1000 m2.

Aranżacja wnętrz została powierzona projektantom z warszawskiej pracowni Belotto Design.Otwarcie obiektu planowane jest na lato 2018 wraz z uruchomieniem pierwszej części inwestycji Deo Plaza.

Reklama na portalu expressbiznesu.plReklama na portalu expressbiznesu.pl